HTML

Két évi vakáció

Új Zélandi nyaralásunk

Friss topikok

  • V. Erzsébet: tényleng hihetetlen, hogy valaki, hogy lehet ennyire szerencsés, hogy azért fizetik, hogy uszkályo... (2012.11.28. 14:27) Tonga-érkezés
  • V. Erzsébet: természetesen a GEMA nem engedi németországban megnézni a videót! Bosszantó... (2012.11.28. 14:20) Serenity Beach Resort
  • V. Erzsébet: Nektek is!!!! Sok puszi (2011.04.25. 16:25) Húsvét
  • két évi vakáció: Titeket is szivesen elviszünk jövöben :-))) (2011.03.08. 10:14) Art deco fesztivál
  • két évi vakáció: @www.fuggoagyak.hu: Tuti ez a nyár! Három hete esik az eső! :-)) (2011.02.06. 06:52) Köpet túra

Linkblog

28-ik szülinap

2011.12.04. 07:07 két évi vakáció

Hát igen már megint itt volt 11.11 és hát meg kellett ünnepelni Robi szülinapját, főleg hogy 28 évet töltött. Szép kor mondhatom. :-))

Gondoltam idén csináljunk valami mást, mint szoktunk. Erről eszembe jutott a Bicska Soproni szülinapja. Legyen akkor valami hasonló... Martinborough nincs messze, gondoltam, majd elmegyünk borkostolli, és miközben végigjárjuk az összes borospincét, végig biciklizzük a környéket. Úgy látszik nem minden jó ötlet, minden helyzetben menő, mert nagyjából senki sem volt kapó az ötletre. Még szerencse Robi közbelépett és megmentette a hétvégét.

A sok sok halászó ember rögtön ráharapott a White Rocksi homár halászatra, természetesen pecázással összekötve.

Páran már péntek este elindultunk, a többiek csak szombat reggel csatlakoztak. Szép volt az este, és csak a tenger morajlása zavarta az álmunkat. Másnap reggel szép napsütésre ébredtünk. És reggeli közben, már csak azon aggódtunk. Hogy csak 1 búvárunk van, így csak 5 homárt tudunk felhozni, és az lehet nem lesz elég ennyi ember fél fogára sem... :-))

Nagy bizakodva elindultunk a halászos helyre, útközben felszedtük a késő kásákat is, elég szép kis számba összegyúltunk, ám...Mint kiszálltunk az autóból elkezdett esni...Ugyebár a metservice errefelé sohasem téved... pedig mi reméltük, csak most az egyszer.... és esett, esett egészen másnap reggelig....Kicsit aggódtunk Robival, ezután a hétvége után, senki sem fog megismerni....De a forralt bor, meg a kártya mindenki rossz kedvét eloszlatta.

Másnap pedig hogy Murphynak is igaza legyen, ragyogó időben indultunk haza. Így a szokásos búcsú kávé sem maradt ki Martinboroughban...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ujzeland.blog.hu/api/trackback/id/tr443435542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása