HTML

Két évi vakáció

Új Zélandi nyaralásunk

Friss topikok

  • V. Erzsébet: tényleng hihetetlen, hogy valaki, hogy lehet ennyire szerencsés, hogy azért fizetik, hogy uszkályo... (2012.11.28. 14:27) Tonga-érkezés
  • V. Erzsébet: természetesen a GEMA nem engedi németországban megnézni a videót! Bosszantó... (2012.11.28. 14:20) Serenity Beach Resort
  • V. Erzsébet: Nektek is!!!! Sok puszi (2011.04.25. 16:25) Húsvét
  • két évi vakáció: Titeket is szivesen elviszünk jövöben :-))) (2011.03.08. 10:14) Art deco fesztivál
  • két évi vakáció: @www.fuggoagyak.hu: Tuti ez a nyár! Három hete esik az eső! :-)) (2011.02.06. 06:52) Köpet túra

Linkblog

Art deco fesztivál

2011.03.07. 09:36 két évi vakáció

Az Art Deco fesztiválról sok szépet és jót halottunk, de mikor arra került sor embereket toborozzunk

Van aki dolgozik, van aki tanul, van aki inkabb Queen Elisabetet nez... Gondoltuk és akkor mi, elmegyünk egyedül. Fürdünk legalább egyet az Oceánba és elbúcsúztatjuk a nyarat.

Még szerencse nem engedtük magunkat lebeszélni! A fürdés még eszünkbe sem jutott, volt annál jobb program :-)) habár nálam ritkán van ilyen :-) Szóval igen is nagyon nagyon nagy buli volt.

Életemben nem láttam még ekkora maszkabált, de el sem tudtam képzelni képes egy egész város beöltözni, áttávozni. Ez a Napier ,ás volt, mint amilyennek pár hónappal ezelőtt láttuk.

Jövőre lemegyünk az egész hétre és reméljük sokan leszünk és minden éjjel reggelig bulizunk. :-)))

Az Art deco fesztivál a Napieri 1931-es földrengés szomorú emlékére épül. Összedőlt az egész város és mikor újraépítettek az Art deco szellemeben újult meg. (kicsit megnyugtat 80 évente van ilyen földrengés)

A fesztivál igazából arról szól a város visszaváltozik 80 évvel ezelőtti énjébe. Mindenki, de mindenki beöltözik, úgy mint nagyanyáink idején, cikáznak a régi autók, az utcán szól a jazz. Nappal mennek a dámák és urak piknikelni éjjel meg tombol az utcabál. Természetesen bálhoz illő öltözékben.

Program az van bőven, unatkozni senki nem fog. Maximum kissé falusinak érzed magad ha nem vagy elég előkelően felöltözve.

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ujzeland.blog.hu/api/trackback/id/tr272717561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

két évi vakáció 2011.03.08. 10:14:59

Titeket is szivesen elviszünk jövöben :-)))
süti beállítások módosítása